EFI bemutatkozó

Tovább az EFI programlistára »

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODA  

EFI

                Cím:              Bicske, Kossuth utca 15.;  

                E-mail cím:   efi [at] bicskerendelo.hu;  

                Telefon:         06-22-419-666

MILYEN CÉLBÓL JÖTT LÉTRE ?

Az egyének egészségi állapotának javítása, így az aktív életkor kitolása, a lakosság életminőségének javítása, az egészségben eltöltött évek számának növelése.

Változatos programokat ( egyéni, családos, csoportos ) és különböző témákban előadásokat biztosítsunk az egészségüket fontosnak tartók számára.

KIK JÖHETNEK, KIKET VÁRUNK?

Ingyenesen, beutaló nélkül, telefonos egyeztetés után, Bicske járás településeiről a 18. életévüket betöltött lakosok:

Bicske, Mány, Csabdi, Etyek, Óbarok, Újbarok, Felcsút, Alcsútdoboz, Tabajd, Vértesacsa, Vál, Szár, Bodmér, Vértesboglár, Csákvár, Gánt

Részletes információt a következő tel. számon kaphatnak:

                                   06-22-419-666

 

INGYENES PROGRAMOK:

 

    1. Minden kedves érdeklődővel, aki egészségi állapotán szeretne javítani vagy csupán érdekli helyes úton jár-e egészsége megőrzésében: Mérések és kérdőívek segítségével aktuális ÁLLAPOTFELMÉRÉST végzünk (testmozgási szokások, alkohol fogyasztás, nikotin függőség, dohányzási szokások, táplálkozási szokások, cukorbetegség)

   

     2. Az állapotfelmérés eredményének megfelelően az iroda munkatársai életmódváltó programokat javasolnak illetve ajánlanak a kistérségben fellelhető valamennyi programot figyelembe véve.

 

     3. Egyéni- , személyre szabott táplálkozási és testmozgás tanácsadás igénybevételének lehetősége az EFI Irodában.

 

     4. Továbbá rendszeres mozgás programok, betegklubok, főzőklub, uszodai program, generációs séta nagyszülőknek és unokáknak stb.

 

Kiemelt hangsúlyt kapnak a szív-érrendszeri-és a cukorbetegségben szenvedők, a gégeműtöttek és légzőszervi betegek, alkohol problémával küzdők, mozgásszegény életmódot folytatók, lelki krízisben élők és az idősek. Fontosnak tartjuk mindezeken túl azt is, hogy mindazokat, akik egészségesnek érzik magukat, szintén várjuk az EFI Irodában a fenti problémák kialakulásának megelőzése céljából.

 

Letölthető dokumentumok:

 

 hasznos tanácsok                        receptfüzet                    mozgásprogram füzet

 

Szűrések, egészségnapok, szakmai előadások várják az érdeklődőket.

 

Keressenek minket bizalommal, szeretettel várjuk Önöket!

 

Minden kedves érdeklődőnek megköszönjük, ha az állapotfelmérő kérdőíveket a fentebb említett linkre lépve kitölti. Ezzel lehetősége nyílik egy alapos megbeszélésre az EFI-ben, melynek segítségével személyre szabottan tudjuk életmódváltó tanáccsal ellátni.

 

Tovább az EFI programlistára »